Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bestands upload

Ben je een accountant?

zullen we eens samen de balans opmaken?

Uiteindelijk willen we hetzelfde: geen onnodige risico's voor onze klanten

Krijg je als accountant pensioenvragen?

Van allerlei vragen krijg je, ook over pensioen. En natuurlijk wil je je klant zo snel mogelijk én zo goed mogelijk helpen. Maar je realiseert je ook dat er best lastige vragen tussen zitten waar je niet zo 1-2-3 het antwoord op hebt omdat ze op andere vakgebieden liggen.

En je realiseert je misschien ook dat als je antwoord geeft, je je wel eens op glad ijs zou kunnen begeven. Dan is het fijn om een vraagbaak te hebben die je snel en goed kan helpen. Vaak is een kort telefoontje al voldoende om een onderbouwd antwoord te geven en je klant tevreden te stellen.

Bel voor pensioenadvies

Laten we eens kennismaken

Even kennismaken bij een kop koffie werkt verhelderend. We praten graag over gemeenschappelijke onderwerpen, waar we beiden mee te maken hebben.

Pensioen bekeken door de ogen van een pensioenspecialist

Hoe zien wij pensioen nu eigenlijk? Hoe pakken wij een adviestraject aan? Wat voor soort klanten bedienen wij? Wat zijn de haken en ogen aan de verplichte bedrijfstakpensioenfondsen? Kan een werkgever een pensioenregeling goedkoper maken, of er zelfs helemaal mee stoppen?

Bovenstaande vragen kunnen wij voor je beantwoorden, zodat jij als accountant je relatie verder kunt helpen.

Samenwerken? Neem contact op

Heb je als accountant hulp nodig om pensioenvraagstukken te beantwoorden? Wij werken graag met je samen. Neem contact met ons op door te bellen naar 040 820 03 53, te mailen naar info@synergabv.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contact

e-mail uw vraag aan ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 820 03 53 info@synergabv.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×