Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bestands upload

Synerga Pensioengroep

Kennis is macht

Acht door de wol geverfde pensioenspecialisten

Een introductie van de groep

Het samenwerkingsverband Synerga Pensioengroep bestaat uit een groep zelfstandige pensioenadviseurs die samenwerken op het gebied van pensioenadvisering en pensioenbeheer. De samenwerking kenmerkt zich door periodiek overleg waarin kennis gedeeld wordt, ervaringen worden uitgewisseld, maar ook werk aan elkaar uitbesteed wordt.

Het doel is om een zo’n hoog mogelijk kennisniveau te bereiken en kostenbesparend te werken waardoor de klant profiteert van het bestaan van deze groep.

Samen sterk

Of het nu gaat om rekentools (er is bijvoorbeeld een unieke zeer geavanceerde tool om een pensioenregeling om te vormen naar een andere regeling) die ontwikkeld zijn, rapport modellen of advies sjablonen, alles wat binnen de groep ontwikkeld is wordt met elkaar gedeeld. Op deze wijze worden kosten beperkt en bereiken we meer kwaliteit ten behoeve van onze relaties.

Register Pensioen Consultants

Vijf van de aangesloten consultants, waaronder Ronald en Fred, zijn bij het Nederlands Pensioenbureau opgeleid tot Register Pensioen Consultant. Allen hebben minimaal de beroepskwalificatie Adviseur Pensioen en zijn dan ook in het bezit van de Wft-vergunning om pensioenadviezen te mogen geven, afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten.

Pensioenconsultancy

Je kunt bij alle vestigingen van de Synerga Pensioengroep terecht voor pensioenconsultancy. Of het nu een adviestraject is omdat je pensioenregeling aangepast moet worden of dat je een BPF-onderzoek wilt laten uitvoeren, je kunt bij ons terecht. Heb je een second opinion nodig op een afgegeven advies door een accountant, bank, verzekeraar of andere adviseur, neem gerust contact met ons op.

Juridisch beheer

Voor het juridisch beheer ben je ook aan het juiste adres bij de aangesloten adviseurs. Zo weten zij hoe een pensioenregeling gewijzigd of verlengd kan worden. Voor vragen over wijziging van activiteiten en de gevolgen voor eventuele verplichting om aan te sluiten bij een bedrijfstakpensioenfonds kun je bij ons allen terecht. Geen enkel juridisch aspect wordt bij wijziging van de arbeidsvoorwaarde “pensioen” over het hoofd gezien door de volledig “Wft-proof” wijze van werken.

Beloning

Uiteraard werken wij als moderne adviseurs niet meer op basis van provisie. Aan onze beloning ligt een uurtarief ten grondslag. Gelukkig is ons tarief aantrekkelijk door de kostenbesparende wijze van werken. Ook zijn er voor het beheer van pensioenregelingen diverse abonnementen ontwikkeld, zodat je zeker bent van de kosten die het beheer met zich meebrengt. Informeer naar de voorwaarden bij de vestiging die het dichtst bij je in de buurt zit.

Vestigingen van Synerga Pensioengroep

De Synerga Pensioengroep heeft op dit moment vijf vestigingen in Nederland.

Contact

e-mail uw vraag aan ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 820 03 53 info@synergabv.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×