Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bestands upload

Downloads

gratis info

downloads met veel informatie

De Modules van de Synerga consultancy praktijk

Als je bepaalde werkzaamheden vaak doet, dan is het efficiënt om ze te standaardiseren. Wij hebben dit gedaan. Zo werken we kosten-efficiënt voor onze opdrachtgevers. Veel voorkomende klussen uit onze consultancy praktijk hebben we ondergebracht in Modules.  Iedere module kenmerkt zich door een vaste structuur van hoe we een opdracht uitvoeren. Dit voorkomt fouten en het voorkomt het vergeten van belangrijke aspecten. En last but not least:  het zorgt ervoor dat we in een zo kort mogelijke tijd de klus voor u klaren.

Iedere Module kunt u downloaden en op uw gemak doorlezen. Maak kennis met de werkwijze van Synerga!

 

Privacy verklaring en de AVG

Wij verwerken of laten veel privacy gevoelige informatie verwerken. We vinden het erg belangrijk dat we dit veilig doen. Ook vinden we het belangrijk dat u weet wat we met uw gegevens doen, over welke gegevens we beschikken en wat u van ons mag verwachten. U leest het terug in onze Privacy verklaring die u hieronder kunt downloaden.

We voldoen hiermee aan de strenge regels van de AVG. Synerga is een Verwerkingsverantwoordelijke, zoals dat in de AVG genoemd wordt. Wij zijn zelf niet een Verwerker. We maken wel gebruik van verwerkers en met deze partijen hebben we dan ook Verwerkersovereenkomsten zodat uw belangen gewaarborgd zijn.

Contact

e-mail uw vraag aan ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 820 03 53 info@synergabv.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×