Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bestands upload

Ben je een advocaat?

Juridisch de krachten bundelen

Hoe meer kennis gebundeld, hoe sterker het juridische dossier!

Krijg je als advocaat pensioenvragen?

In de regel treedt je als advocaat op als vertrouwenspersoon voor je relaties.

Maar zoals elke adviseur zul je ook wel eens benaderd worden met vragen die eigenlijk niet tot je directe disciplines behoren. De pensioenvraagstukken kunnen daar een voorbeeld van zijn. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van fusies en vervolgens het veranderen van de pensioenuitvoerder of de pensioentoezegging.

Ook slechte communicatie bij ingrijpende wijzigingen van pensioenregelingen in het verleden, is een bron van zaken. Denk aan alle eindloon- en middelloonregelingen die omgezet werden naar premieovereenkomsten. Werknemers werden mooie beleggingsresultaten voor ogen gehouden. De gevolgen zijn inmiddels bekend.

De complexiteit van echtscheidingen op pensioendossiers is nog zo’n specifiek terrein bij met name familierecht en echtscheidingsadvocaten.

Samenwerken met pensioenadviseur Synerga

Toch wil je graag je relatie helpen bij de specifieke vraag die op dat moment aandacht behoeft. De dienstverlening van Synerga biedt een prima oplossing. Zo kun je ons inschakelen als externe deskundige om een vraagstuk van je relaties op te lossen.

Wij kunnen in opdracht van je werken, maar ook in opdracht van je relatie. Meestal is dit afhankelijk van de vraagstelling. Wij zien vaak dat de advocatuur ons de opdracht geeft indien de pensioenvraag slechts een beperkt deel van het totale advies is wat je uitbrengt.

Uiteraard voldoen wij aan alle eisen die de Wft aan ons als pensioenadviseur stelt. Zo volgen onze pensioenadviezen altijd de door de AFM gepubliceerde leidraad 2e pijler pensioen advisering.

Daarnaast hebben wij een legal-mind waardoor met ons samenwerken je goed zal bevallen.

Externe deskundige voor pensioenrecht

Je kunt ons ook inschakelen in een dossier als externe deskundige. Afhankelijk van de opdracht kunnen wij onze juridische visie geven, onze ervaring inbrengen ten aanzien van hoe pensioenadvisering in het verleden verliep, of pensioenschade berekeningen maken voor je cliënt.

Samen een vraagstuk aanpakken op een gestructureerde efficiënte wijze, dat is waar de Synerga voor staat.

Neem contact op

Kun je onze hulp goed gebruiken om je relatie verder te helpen op het gebied van pensioenrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 820 03 53, te mailen naar info@synergabv.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij werken graag met je samen.

Bel voor pensioenadvies

Contact

e-mail uw vraag aan ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 820 03 53 info@synergabv.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×