Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bestands upload

Pensioenbeheer

Accuratesse is een must

Beheer krijgt bij Synerga extra aandacht

Het belang van pensioenbeheer

Aanvankelijk werd gedacht dat pensioenbeheer steeds minder belangrijk zou worden door zich verder ontwikkelende automatisering bij pensioenuitvoerders. Inmiddels blijkt dat niets minder waar is. Kennis bij pensioenafdelingen van uitvoerders wordt minder en dit werkt fouten in de hand. Fouten die wij voor je corrigeren.

Direct contact opnemen

Wat is pensioenbeheer?

Synerga beheert voor grote en kleine ondernemingen pensioenregelingen. Afhankelijk van de behoefte van de onderneming wordt er meestal op abonnementsbasis een beheerovereenkomst uitgevoerd. Het doel is om fouten in de uitvoering van de pensioenregeling tot nul terug te dringen. Synerga ziet toe op interne processen en aansturing van de werkgever en controleert en corrigeert fouten bij de uitvoerder.

Tot pensioenbeheer behoort:

  • Administratief beheer
  • Juridisch beheer
  • Procesmatige ondersteuning
  • Informatieverstrekking

Dynamisch abonnementssysteem

We hebben erg veel ervaring in het efficient beheren van pensioenregelingen. We kennen de valkuilen, de zwakke punten in de systemen van uitvoerders en veel gemaakte fouten bij werkgevers, cq functionarissen op HR afdelingen.

Uw voordeel van goed beheer

Ons doel is om samen het pensioenbeheer zo efficient mogelijk en zonder fouten te laten verlopen. Dit doen we door goede instructie, heldere afspraken te maken wie wat doet en door constant een vinger aan de pols te houden. Uiteindelijk zorgt deze werkwijze voor een minimum aan herstel-werkzaamheden wat weer de uitvoeringskosten van de regeling tot een minimum beperkt. HR mensen hoeven minder tijd aan de pensioenregeling te besteden en de pensioenadviseur minder tijd aan het herstellen van fouten.

Pensioenbeheer nodig?

Is het pensioenbeheer binnen jouw organisatie een pijnpunt, of een zorgenkindje? Neem contact met ons op en onze consultants gaan voor je na of het niet beter kan. Bel ons via 040 820 03 53 mail naar info@synergabv.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

Contact

e-mail uw vraag aan ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 820 03 53 info@synergabv.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×