Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bestands upload

Over ons

Het ontstaan van Synerga en onze visie

Een korte kennismaking met Synerga en de mensen daarachter

Het ontstaan van Synerga

Synerga is opgericht in 2010. Fred Spieksma en Ronald Greefhorst, die elkaar al vanaf 1994 zakelijk kenden, besloten om een dedicated pensioenadviesbureau op te richten. Twee jaar later werd daar financiële planning als dienst aan toegevoegd, om ook de DGA en de zelfstandig ondernemer beter van dienst te kunnen zijn.

In 2011 werd de opleiding tot Register Pensioen Consultant gevolgd aan het Nederlands Pensioen Bureau. Hieruit is in 2012 het professionele samenwerkingsverband van de Synerga Pensioen Groep ontstaan.

 

Ronald Greefhorst

Ronald is na zijn afgeronde studie aan de HEAO zijn loopbaan begonnen bij UAP in Eindhoven. Hij heeft bij dit bedrijf en haar rechtsopvolgers (UAP-Nieuw Rotterdam, AXA Verzekeringen) en vervolgens Royal & SunAlliance en Avero Achmea verschillende functies bekleedt en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Hij ondersteunde pensioenadviseurs en begeleidde grotere bedrijven bij pensioen-veranderingstrajecten. In 2010 werd het tijd om zijn pensioenkennis in een eigen bedrijf in te gaan zetten.

De keus om dit met Fred te doen was voor de hand liggend: al vanaf 1994 hadden ze een prettige zakelijke samenwerking met elkaar.

 

Fred Spieksma

Fred heeft Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hierna is hij reserve officier bij de Cavalerie geworden. Vervolgens is hij bij Nationale-Nederlanden opgeleid en gaan werken als Inspecteur Levensverzekeringen. Na 6 jaar is hij overgestapt naar een assurantie intermediair als adviseur levensverzekeringen en hypotheken. Hier bouwde hij zijn kennis en ervaring als pensioenspecialist verder op en schreef de Lijfrente gids. Hij werd de pensioenadviseur van de detacheringstak van ManPower in Nederland met zo’n 1.000 medewerkers en andere grote organisaties zoals GGN Brabant. Uiteindelijk was hij mede-eigenaar van drie bedrijven in de assurantie branche. In 2010 maakte hij de keuze om zijn hart te volgen en zich alleen nog maar met pensioenadvisering bezig te houden en richtte samen met Ronald Synerga op.

 

De visie van Synerga

Pensioen is omgeven door ontzettend veel en ook vaak veranderende wetgeving. Dit vak kun je alleen maar goed uitoefenen door er de hele dag mee bezig te zijn en ontzettende veel praktijk ervaring te hebben. Pensioen is belangrijk voor mensen, het verzekert hen van niet alleen een onbezorgd leven later, maar ook een onbezorgd leven nu.

Naast het gidsen van werkgevers door het woud van regels, willen we ook graag dat de juiste keuzes gemaakt worden door de werkgever en de werknemers. Voorlichting en communicatie vinden wij dan ook erg belangrijk. We doen dit niet in moeilijke taal, maar vertalen het zodat de boodschap en de van belang zijnde aspecten begrijpelijk zijn, zowel voor de werkgever als voor de werknemers.

Ons Team

Wie zijn wij

Fred Spieksma

Sr. Consultant

Analytisch, creatief en positief. Ziet altijd mogelijkheden en weet complexe situaties op te lossen. Privé levensgenieter en dierenvriend.

Ronald Greefhorst

Sr. Consultant

Nauwgezet, meedenker, kritisch, volhouder, klantbelang komt op 1 en zeer consciëntieus. Privé een familiemens en verwoed tennisser.

Carin Greefhorst

Financiële Administratie

Carin doet de financiële administratie. Zo kunnen Fred en Ronald zich op hun pensioenvak storten.

Floor

Kantoor hond

Elke donderdag is Floor onze steun en toeverlaat. Floor is de hond van Ronald en Carin.

Wolf

Kantoor hond

Iedere dag, behalve donderdag, versterkt Wolf ons team. Wolf is de hond van Fred.

Contact

e-mail uw vraag aan ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 820 03 53 info@synergabv.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×