Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bestands upload

Pensioenadvies Eindhoven

Wil jij later niet voor verrassingen komen te staan en de dingen blijven doen die je leuk vindt? Een pensioenadvies geeft meer inzicht in jouw huidige en toekomstige situatie. Je pensioen lijkt misschien nog ver weg, maar het is fijn om te weten waar je aan toe bent.

Met de ervaren pensioenadviseurs biedt Synerga pensioenadvies, specifiek gericht op jouw persoonlijke situatie.

Wat kan ik verwachten van een pensioenadviseur?

Bij Synerga kun je terecht voor onafhankelijk pensioenadvies. Een onafhankelijke pensioenadviseur houdt rekening met jouw specifieke situatie, zodat je later kan genieten van een passend pensioen. Synerga geeft inzicht in de huidige pensioensituatie en helpt je bij het wijzigen of verlengen van jouw bestaande pensioenregeling.

Van een pensioenadviseur van Synerga kan je het volgende verwachten:

  • Uitgebreide kennis van de pensioenmarkt;
  • Je kan er terecht voor zowel algemene als specifieke pensioenvragen;
  • Inzicht in de mogelijkheden van pensioenregelingen;
  • Pensioenadvies op maat;
  • Op de hoogte van de wet- en regelgevingen omtrent pensioenen.

Pensioenadvies voor werknemers en werkgevers

Synerga voorziet zowel werknemers als werkgevers van pensioenadvies. Wij kijken samen met jou mee naar een passende pensioenregeling voor jouw bedrijf. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers de pensioenregeling goed kennen en er waardering voor hebben.

De voordelen van pensioenadvies

Onze pensioenadviseurs gaan op zoek naar een passende pensioenregeling voor jouw situatie. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en bieden we daarnaast inzicht in de gevolgen van keuzes zoals eerder stoppen met werken, minder gaan werken of veel reizen.

We vergelijken verschillende pensioenuitvoerders, waardoor we kunnen voorzien in een helder advies waarbij we verschillende aspecten tegen elkaar afwegen, zoals de voorwaarden, dekking en premie.

Het is belangrijk om op tijd te starten met het goed regelen van jouw pensioen. Dit kan onder andere door fiscaal aantrekkelijk sparen, aanvullend pensioen opbouwen of aflossen op jouw hypotheek. Onze onafhankelijke pensioenadviseurs kijken samen met jou naar de wensen en maakt vervolgens een pensioenadvies op maat.

Op zoek naar een pensioenadviseur in Eindhoven?

Wil jij later voldoende inkomen hebben om de dingen te blijven doen die je leuk vindt? Wij kijken graag met je mee. Bij Synerga adviseren we een passende pensioenregeling gericht op jouw situatie, zodat je weet hoeveel pensioen je later ontvangt. Daarnaast adviseren wij in de eventuele mogelijkheden om het pensioen aan te vullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pensioen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 040 820 03 53, stuur een bericht naar info@synergabv.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij adviseren je graag!

Contact

e-mail uw vraag aan ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

040 820 03 53 info@synergabv.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×